Alles voor kinderen & (bijna-)ouders  op het
Limburgs Babyweekend te Hasselt

Zaterdag
& Zondag
16 Maart
17 Maart
2019
Grenslandhallen Hasselt

Ontspanning & Beleving

Het Limburgs Babyweekend is zo veel meer dan een beurs,
maar een leuk event waar tijd is voor ontspanning & beleving, voor ouders & kids:

Laat een 3D/4D-echografie doen op het Limb. Babyweekend aan de beursprijs van € 45,00

Precho, één van de specialisten standhouders in zwangerschap & geboorte geven alle zwangeren de mogelijkheid om een pretecho te laten uitvoeren tegen de uitzonderlijke prijs van € 45,00.  Je kan hiervoor niet reserveren!

Relaxen en uitrusten en/of je baby voeden in het leuke cafetaria:

Een leuk cafetaria op het Ontspanningsplein van het Limburgs Babyweekend, omringd door springkastelen, gratis foto van je baby en zo veel meer .......

Toch ook eventjes vermelden dat de microgolfoven aanwezig is voor het opwarmen van flesjes en babyvoeding. Geef je borstvoeding ? Dan is er het rustige plekje, waar je dit ontspannen en privé kan doen. 

Gratis foto van je baby

Is je kleine wondertje al geboren, natuurlijk breng je hem / haar dan toch lekker mee naar het Limburgs Babyweekend.  Zo krijg je helemaal gratis een foto van je baby, peuter of kleuter.... of kroost :)


Gratis kindergrime

Creakleur zorgt élk jaar dat alle mini-mensjes een leuke kindergrime krijgen en dit helemaal gratis !  Alle kleuters krijgen hier een leuk gezichtje met glitters of stoere snorren :)


Gratis springkastelen & reuze bouwblokken

Voor alle broertjes & zusjes, lekker spelen en springen in de onmiddellijke nabijheid van de cafetaria.Baby- en Kidsweekend: alles voor kids van -9mnd tot 7 jaar
Weekend 16 - 17 maart 2019 - Grenslandhallen te Hasselt